Konflikthåndtering
Konflikthåndtering hos John Halse

Konflikthåndtering


Jeg tilbyder konflikthåndtering som supplement til familie- og parterapi eller som særkilte forløb.


Oftest er konflikthåndering relevant, hvis der er uoverensstemmelser mellem forældre i forbindelse med skilsmisse eller børnesamvær. 


Alle skilsmisser har deres udfordringer på godt og ondt både for forældre og børn. Jeg hjælper jer med at få opbygget et godt samarbejde og løsninger tilpasset til jeres situation. Du kan med garanti finde mange overordnede, velmenende og gode råd online, men det er ikke det samme som, at det vil fungerer for jer.

  Få gode råd til konflikthåndtering

  • Er I ved at blive skilt?

  Og har svært ved at samarbejde for at finde en løsning - har I måske brug for hjælp til, fx hvordan I skal fortælle det til børnene.

  • Føler du/I, at det hele føles uoverskueligt og har mistet overblikket?

  Det kan være ensom, fordi du pludselig står alene, hvor I førhen var et par. Som tredjepart kan jeg hjælpe med at bevare og finde overblikket og troen på, at du/I nok skal klare det.

  • Er Jeres barn/børn blevet påvirket?

  Reagerer barnet/børnene stadig på skilsmissen og har I brug for vejledning til, hvordan I kan hjælpe dem bedst muligt til at komme videre.

  • Har I været skilt længe?

  Og har stadigvæk uløste konflikter og dårligt samarbejde imellem jer, så kan jeg hjælpe jer til at finde den gode stemning imellem jer igen.